måndag 2 juli 2012

Abstinens

Jag kan inte ens beskriva hur sjukligt kåt jag har varit de senaste dagarna. 

Jag och min kk bestämde oss för att inte ha någon kk relation längre och istället bara ha sex ibland. Anledningen var för att jag höll på att få panik och kände mig mer som jag var i ett förhållande utan sex (då vi nästan aldrig har sex). Så jag kände att det hela var rätt meningslöst. Om jag skulle träffa någon annan och det skulle hända att vi har sex, så vill inte jag ha dåligt samvete för att ha "gått bakom ryggen". Vi är dock väldigt öppna och har bestämt att berätta för varandra om vi har sex med någon annan, vilket inte dröjde länge innan han hade. Det var dock hellugnt med mig med tanke på att det var mitt förslag och jag är mer glad över att han faktiskt var ärlig. Jag har inga problem att han har sex med andra så länge han berättar det för mig och testar sig efteråt. 

Jag har dock träffat en annan kille ett par gånger. Anledningen till att vi träffades från början var en helt annan anledning än sex men av någon konstig anledning så har vi ändå kommit in på dom spåren. Jag kände dock på mig att han var intresserad av något bara några gånger efter att vi träffats. Han är egentligen inte min ultimata typ av kille och såg honom mer som en vän tills sist vi sågs....

Vi hängde hemma hos honom och tittade på film och drack lite och pratade om allt mellan himmel och jord. Han kramade mig och höll om mig i soffan. "Helt okej om det stannar såhär", tänkte jag. Att enbart mysa är ju faktiskt otroligt mysigt!

Av någon anledning så hamnade jag iallafall i hans knä efter ett par drinkar och vi började kyssas. Jag fick smått panik eftersom jag inte alls hade tänkt mig det här med honom och gamla jobbiga tankar dök upp i huvudet. Ganska snabbt gick det upp för mig hur jävla mysigt det var att faktiskt kyssas med någon på riktigt. Det var år och dar sen jag gjorde det och jag hade glömt hur underbart det faktiskt är. Speciellt när han var otroligt bra på det. Jag sveptes nog med och han försökte ta det till nästa steg ett par gånger men jag fick säga till att jag inte kunde. Min hjärna sa helt stopp. Även om jag var kåtare än jag varit på månader så sa jag ändå nej. Vi fortsatte kyssas lite innan jag bestämde mig för att gå hem.

Sen dess har jag varit sjukligt kåt, både dag och natt och jag håller helt seriöst på att bli galen. Jag trodde jag började bli gammal som alltid var kåt innan men aldrig är det längre. Det kanske bara handlade om att jag inte fått rätt medicin? (Jag är ju verkligen en sucker för förspel och älskar nästan det mer än själva sexakten. Jag kan i princip inte ha sex utan förspel. Blir noll kåt.)

Dessutom vet jag att han och jag förmodligen gillar liknande saker i sängen och det gör mig bara mer kåt. Tanken av att ha sex med honom kan inte försvinna ur mitt huvud! Jag vill egentligen bara åka dit och dra av honom alla kläder och ha sex hela natten men min hjärna funkar ju inte riktigt så irl. 

Vi får se vart planet landar. Vi ska absolut ses igen och nästa gång vet jag faktiskt inte om jag kan låta kläderna vara på....

1 kommentar:

  1. Kan vara ett bra tips på sexleksaker intimleksaker.com
    Jag har precis köpt en underbara anal dildo på intimleksaker.com
    och en vaginapump på intimleksaker.se

    SvaraRadera